در این دیدار، مسئولان قضایی شهرستان ضمن تبریک این اعیاد فرخنده، با حضور در جمع توانخواهان و مربیان مرکز، از نزدیک در جریان روند نگهداری، خدمات توانبخشی و شرایط زندگی آنان قرار گرفتند و لحظاتی صمیمی و بهیادماندنی را در کنار مددجویان سپری کردند.
سید محمدباقر حقایقی رئیس دادگستری شهرستان لامرد؛ توجه به حقوق افراد دارای معلولیت و حمایت از اقشار نیازمند را از جلوه های ارزشمند مسئولیت اجتماعی دانسته و بر ضرورت توجه بیش از پیش جامعه و دستگاه های اجرایی به این قشر تاکید کردند.
در ادامه، مسئولان و کارکنان دادگستری شهرستان با اهدای هدایا به توانخواهان مرکز «تلاش»، این شب فرخنده را در کنار آنان گرامی داشتند و با ایجاد فضایی شاد و صمیمی، لحظاتی سرشار از محبت و امید را برای توانخواهان رقم زدند.
این دیدار، جلوه ای از همدلی و همراهی مجموعه قضایی شهرستان لامرد با جامعه هدف بهزیستی و گامی ارزشمند در راستای تقویت فرهنگ حمایت از افراد دارای معلولیت و حضور مسئولان در کنار این عزیزان بود.
به گزارش روابط عمومی اداره بهزیستی شهرستان لامرد، همزمان با شب فرخنده میلاد باسعادت حضرت محمد مصطفی(ص) و ولادت امام جعفر صادق(ع)، رئیس دادگستری شهرستان لامرد، دادستان و جمعی از کارکنان دادگستری با حضور در مرکز نگهداری افراد دارای معلولیت ذهنی «تلاش»، با توانخواهان این مرکز دیدار و گفت وگو کردند.
کد خبر 203096












نظر شما